неділя, 13 травня 2018 р.

Як підняти в ресторані апетит у клієнта? (Гумор з перчиком сарказму)

Ніхто не спробує, аби підняти клієнтові апетит в ресторані чи їдальні швидкого приготування свіжого м'яса, з акцентами в рекламі, що м'ясо не морозять, не переробляють, а одразу воно потрапляє в твій бутерброд під ліричною назвою гам/чікен/бургер свіжоспеченим - опісля комбінату, показати реальний процес появи цього "присмаченого смаколика" на відео.

Отак їси, приміром стегенце курки, і дивишся, як це воно ще було яйцем, потім стало великою кудкудакою, хрещеною "бушем", потім її на автоматі й так і сяк, як і багатьох інших - зарізали, почистили, помили, обрізали, охолодили, привезли, посмажили, а ти його жуєш... І все це на відео, де ти наприкінці його - в онлайн.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Олег Левченко. Коли темрява говорить / Oleh Levchenko. When Darkness Speaks (триптих)

Вірш-триптих на підставі моїх розмов із ШІ про темряву, чи існуватиме коли-небудь штучна душа, матеріалізм і духовність. Темрява як пробудже...